Strict Standards: Redefining already defined constructor for class DreamCMS_DB in /home/xhavawct/public_html/smarteree.com/EN/include/mysql.class.php on line 32

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/xhavawct/public_html/smarteree.com/EN/include/template/template.compiler.php on line 128
SmarterEE
Tags
 

Welkom bij Smarter Electronic Eye

Zie voortaan alles! SEE maakt het mogelijk om meer te doen met uw bestaande camera infrastructuur. De SEE technologie maakt het mogelijk om verschillende functies tegelijk uit te voeren op basis van beelden van bestaande camera’s.

Overtuig u zelf! SEE technologie kan worden ingezet voor beveiliging, herkenning, tellen en volgen in diverse vormen en omstandigheden. Door het toepassen van unieke, gepatenteerde modellen is het mogelijk om met beelden van bestaande camera’s veel meer te doen dan tot op heden mogelijk was.
 
Zie het voordeel! Het modulaire SEE platform maakt het mogelijk om camera’s die momenteel voor verschillende doeleinden worden ingezet te combineren in één omgeving. Daar worden de beelden verzameld en voorbereid voor analyse door de functionele SEE modules. Het resultaat: u kunt uw beveiligingscamera’s laten tellen, uw telcamera’s ook rook en vuur laten opmerken, uw verkeerscirculatie camera’s stilstaande voertuigen laten opmerking en de camera's voor toegangsbewaking ook nummerplaten en containernummers laten herkennen enz.